StoryEditorOCM
Strani nogometnapušta liverpool

Klopp se ‘raspao‘ objašnjavući svoju odluku: ‘Već predugo ne živim normalan život, pokušao sam objasniti supruzi...‘

Piše SPORT SD
26. siječnja 2024. - 12:10

Vijest da Jürgen Klopp napušta Liverpool na kraju sezone šokirala je navijače kluba s Anfielda, ali i cijeli svijet nogometa.

Jedan od najuspješnijih trenera u povijesti kluba svoju odluku je objasnio u emotivnom intervjuu za klupsku televiziju.

- Biti trener Liverpoola bila je bajka, jer to je stvar koju je nemoguće isplanirati i dosegnuti. Ali moguće je ako si 100 tisuća posto posvećen svemu što radiš i posvetiš svoj život tome, a to je ono što sam ja učinio. Došao sam ovdje kao normalan tip i dalje sam normalan tip, samo što već predugo ne živim normalan život. I ne želim čekati da previše ostarim kako bih imao normalan život moram barem pokušati u jednom trenutku živjeti ga da vidim kako je to - rekao je Klopp pa nastavio:

- Hoće li mi nedostajati ovo? Kao što sam rekao, ovo zapravo nikad nisam probao i mislim da je ovo pravi trenutak za mene i za klub. Od sljedeće sezone ne mogu više stvari raditi na način na koji sam to radio dosad, a onda nisam više pravi. Već sam pokušao to objasniti. Morao sam Ulli (Kloppova supruga, nap. a.) jasno objasniti... Ja sam kao pravi sportski automobil, ne najbolji, ali poprilično dobar, još uvijek mogu voziti 290 kilometara na sat, ali ja sam jedini koji vidi da igla koja pokazuje razinu goriva pada. Svijet to ne vidi i to je dobro. Stoga ideš dok god moraš ići, ali onda trebaš stanku. I to je točno ono što znam da trebam napraviti, ali nitko se ne treba brinuti do kraja sezone. Znam da ću biti dobro dotad.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 01:22