StoryEditorOCM
Strani nogometliga prvaka

Karim Adeyemi ozlijeđen, ali vjerojatno se vraća do utakmice s Dinamom

Piše hina
3. listopada 2024. - 23:38

Karim Adeyemi, strijelac tri pogotka u uvjerljivoj 7-1 pobjedi Borussije Dortmund protiv škotskog prvaka Celtica, zadobio je ozljedu početkom drugog poluvremena, zbog koje će izbivati s terena tri do četiri tjedna.

Prema pisanju njemačkog dnevnika Bild i magazina Kicker, Adeyemiju su popucala vlakna u bedrenom mišiću. Klub još nije potvrdio prirodu ozljede svog napadača.

Po svemu sudeći, Adeyemi će sigurno propustiti subotnju utakmicu u Bundesligi na gostovanju kod Union Berlina te onu koja je na rasporedu 18. listopada, nakon reprezentativne stanke, u kojoj će Borussia ugostiti St. Pauli.

No, prema procjeni iznesenoj u njemačkim medijima, Adeyemi će zasigurno biti spreman za nastup 27. studenoga, kad će momčad iz Dortmunda gostovati na Maksimiru i suprotstaviti se zagrebačkom Dinamu u petom kolu ligaške faze Lige prvaka.

Adeyemi je zbog slične ozljede već morao dvaput pauzirati, a to je bilo u sezoni 2022./2023. Kod prve ozljede ga na travnjacima nije bilo mjesec dana, a u ponovljenom slučaju je izbivao čak dva mjeseca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. listopad 2024 23:46