StoryEditorOCM
Strani nogometneočekivano

Francuzi otkrili: ‘Ispred svih je vrijeđao Tudora, a on ga je i dalje stavljao u prvu momčad‘

Piše SPORT SD
26. srpnja 2023. - 13:40

Mandat Igora Tudora na klupi Marseillea je bio sve samo ne miran i stabilan. Nakon samo jedne sezone je napustio klub, a za to vrijeme se stalno nalazio u sukobima s igračima koji su mu zamjerali njegove prestroge metode.

Jedan od igrača s kojim se Tudor najviše sukobljavao je bio Nuno Tavares. Napustio je Marseille u istom trenutku kada i Tudor, a sada su u francuskim medijima izašle informacije da se tijekom sezone cijelo vrijeme žestoko sukobljavao s Hrvatom. 

Ugledni francuski list L‘Equipe je otkrio više o turbulentnom odnosu Tavaresa i Tudora:

"Nuno je stalno na treninzima vrijeđao Tudora. Tavares je prošao burnu godinu u Marseilleu. Na početku je briljirao. U prve četiri utakmice zabio je tri gola, što je sjajan učinak za bočnog igrača. Zatim je bio poznat po velikim tenzijama između njega i trenera Tudora. Ipak, Hrvat nije mogao zamisliti momčad bez Portugalca. Sve do samog kraja sezone bio mu je stalno u prvoj momčadi iako su svi u klubu znali da ga Tavares stalno vrijeđa na treninzima. To je veliko iznenađenje jer Tudor gradi imidž strogog, autoritativnog trenera."

Inače, Tavares je prošle sezone upisao šest golova u 39 nastupa, zaradio je jedan crveni karton, a Transfermarkt ga procjenjuje na 18 milijuna eura.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 20:48