StoryEditorOCM

Francuski reprezentativac propuštanjem treninga želi ishoditi transfer u PSG, Eintracht traži sto milijuna eura

Piše Hina
30. kolovoza 2023. - 17:21

Francuski 24-godišnji napadač Randal Kolo Muani nije se pojavio na treningu nogometaša Eintrachta u srijedu, a čini se da je taj njegov potez motiviran željom za transferom u Paris Saint-Germain, izvijestila je njemačka agencija dpa.

Klub iz Frankfurta je priopćio da je Kolo Muani bez dopuštenja propustio trening te zbog toga neće u četvrtak biti u momčadi na utakmicu kvalifikacija za Konferencijsku ligu u kojoj će Eintracht ugostiti Levski iz Sofije.

- Upoznali smo drugačijeg Randala i znamo da ovo nije njegov pravi karakter. Trenutno je pod velikim pritiskom, a ova reakcija je rezultat, što je pogrešno i što smo jasno dali do znanja njemu i njemu bliskim ljudima - rekao je sportski direktor Eintrachta Markus Kroesche.

Tijekom prošle sezone, Kolo Muani je svojim igrama privukao pažnju velikih klubova, a u utorak je za njemački Sky TV izjavio da je obavijestio čelnike Eintrachta o svojoj želji za prijelazom u Paris Saint-Germain.

- Želio bih se preseliti u Pariz i rekao sam to dužnosnicima kluba. Nadam se i želim da Eintracht prihvati ponudu iz Pariza te mi omogući ovaj transfer - rekao je Kolo Muani.

Prema pisanju njemačkih medija, Kolo Muani je dogovorio osobne uvjete petogodišnjeg ugovora s PSG-om koji je Eintrachtu ponudo 80 milijuna eura kao odštetu za napadača čija ugovorna obveza s klubom iz Frankfzrta vrijedi do ljeta 2027.

- Puno dugujem Frankfurtu. Navijači su mi dragi i uvijek sam se ponašao profesionalno. Dao sam sve od sebe za klub, ali nije tajna da je Paris Saint-Germain dao rekordnu ponudu za mene - rekao je Kolo Muani u razgovoru za Sky TV.

Prema medijskim napisima, Eintracht za svog najboljeg strijelca iz prošle sezone, koji je u 46 nastupa postigao 23 pogotka, traži od francuskog prvaka 100 milijuna eura.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. svibanj 2024 18:10