StoryEditorOCM
Strani nogometmaksimalno opušten

Engleski reprezentativac viđen s jednom djevojkom, pa s drugom, a na kraju je završio s obje u ‘koktelu ljubavi‘

Piše R. R.
2. srpnja 2023. - 11:00

Napadač Manchester Uniteda maksimalno koristi vrijeme za odmor nakon naporne sezone. Paparazzi su ga snimili kako napušta otmjeni restoran sa zvijezdom zabavnog šoua "Love Island" odnosno "Otok ljubavi".

Njega su pratili Natalia Zoppa, potom osobna trenerica Courtney Caldwell. S Courtney se Rashford nedavno viđao, te je vodio u hotel iz bara u ranim jutarnji satima i tvrdilo se da mu je to nova djevojka, ali čini se da je sada pronašao drugu, Nataliju. No kako stvari stoje njima ne smeta da svi zajedno budu u „koktelu ljubavi“!

Podsjećamo da je ranije ovog mjeseca Rashford raskinuo sa Luciom Loi, djevojkom s kojom je bio od djetinjstva, a koju je zaručio u svibnju prošle godine. Ubrzo nakon rastanka s njom, viđen je s Courtney Caldwell za koju se smatra da je osobna trenerica i koja "radi na izgradnji savršenih stražnjica kakvu ima Kim Kardashian".

Napadač je sada viđen kako napušta Nobu Malibu zajedno sa spomenutom Courtney, ali i sa Natalijom Zopp, koja je poznata zbog nastupa u "Otoku ljubavi". Nobu je popularno mjesto zabave za slavne osobe koje je okruženo velikim osiguranjem. Dvije su dame uskočile u jedan automobil, dok je Rashford putovao sam u drugom.

Navijači Uniteda zabrinuti su zbog trenutnog načina života njihove prve zvijezde, smatraju da bi ovako flertanje do jutarnjih sati s raznim djevojkama i ne baš stabilan ljubavni život mogao ostaviti traga na njegove igre u sezoni koja dolazi i koja će biti jako važna za „crvene vragove“.  Manchester United opet igra u Ligi prvaka, a s nekoliko pojačanja momčad Erika ten Haga ima namjeru napasti titulu, iako će to biti teško pored Manchester Cityja, sve jačeg Arsenala, Liverpoola, Chelseaja...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 12:07