StoryEditorOCM
Strani nogometgdje će završiti?

Dvije sezone je nosio dres Hajduka, postao je slobodan igrač samo mjesec i pol nakon što je bio junak povijesne pobjede

Piše Sport SD
30. listopada 2023. - 15:28

Zrinjski je sinoć osvojio "samo" bod kod Posušja (2:2) i sigurno kako Plemići imaju za čime žaliti. Propustili su priliku približiti se banjalučkom Borcu, ali prvenstvo je dugo i dalje je sve otvoreno.

Prvaci Bosne i Hercegovine istovremeno nastupaju i u Konferencijskoj ligi, u tri susreta osvojili su tri boda boda, a jedan od junaka u nevjerojatnoj pobjedi nad AZ Alkmaarom bio je Zvonimir Kožulj. Nizozemci su vodili 3:0 nakon prvog poluvremena u Mostaru, a onda je uslijedio veliki preokret pod Bijelim brijegom.

Zrinjski je slavio 4:3, a Kožulj je postigao dva pogotka, dodao asistenciju i dobio velike pohvale, ali i ovacije navijača. Ipak, za veću minutažu se nije uspio izboriti i prema neslužbenim informacijama zatražio je raskid ugovora, kako piše Sportsport.ba. On je protiv Aston Ville upisao 28 minuta, dok je utakmicu protiv Legije odgledao s klupe.

Ni sinoć nije bio u kombinaciji na Mokrom Docu pa se čini da je sasvim jasno da će uskoro napustiti Plemiće. Zanimljivo, Kožulj je tek stigao prije par mjeseci u Mostar, a sada bi mogao raskinuti suradnju. No, preostalo je očitovanje i samog kluba.

Kada je Kožulj u pitanju, on je u ljetu iza nas potpisao ugovor do 2025. godine. Imao je prije dolaska u Mostar mnogo problema s ozljedama, te je procijenio kako je prvak BiH prava sredina za pokazati svoje kvalitete.

Kožulj je seniorski nogomet počeo igrati u dresu NK Široki Brijeg, dok je u Hrvatskoj poznat s Poljuda. Za Hajduk je igrao u razdoblju od 2016. do 2018. godine. Nastupao je još u Poljskoj (Pogon Szczecin, Nieciecza, Sandecja) i Turskoj (Gaziantep, Eyüpspor).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. lipanj 2024 19:35