StoryEditorOCM
Strani nogometnezapamćeni kaos

Da nije bilo turskog reprezentativca Livaković je mogao i teže stradati, jedini je priskočio u pomoć, pogledajte

Piše Sport SD
18. ožujka 2024. - 09:16

Fenerbahče je u derbiju turske lige u gostima s 3:2 svladao Trabzonspor. Susret je obilježio nezapamćeni kaos u samoj završnici, ali i kraj susreta tijekom kojeg je hrvatski vratar Dominik Livaković pogođen nepoznatim predmetom u glavu, a potom i udaren šakom u glavu - pišu Sportske novosti.

Igrači Fenera su dugo još čekali na odlazak sa stadiona. Tek kad je policija preuzela kontrolu nad cestama koje vode do zračne luke, autobus Fenera je pušten sa stadiona i uputio se prema avionu. Stadion su napustili oko 1:30 ujutro, a avionom sletjeli doma oko četiri ujutro.

Na aerodromu su ih dočekali njihovi navijači i bakljama i skandiranjem im dali podršku. U cijelom kaosu turski mediji ističu i jednu pozitivnu stvar, a to je ponašanje turskog reprezentativca Erena Elmalija koji igra za Trabzonspor.

image
AFP

On je jedini priskočio igračima Fenerbahčea u pomoć kada je krenuo kaos. Elmali je svojim tijelom zagradio Dominika Livakovića kada su ga bijesni domaći navijači gađali predmetima s tribine, video pogledajte OVDJE. Livaković je ležao na podu, a Elmali je stao iznad njega kako hrvatski vratar ne bi bio pogođen s novim predmetima koji su letjeli s tribine.

Turski mediji pišu i kako je Elmali spriječio navijače da krenu za igračima Fenera kada su bježali prema svlačionici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 05:45