StoryEditor
Rukometčeka se odluka

Manuel Štrlek poslao pismenu molbu Savezu da ga vrate u reprezentaciju

Piše PSD
9. ožujka 2020. - 13:57

Manuel Štrlek želi se vratiti u reprezentaciju. Potvrdio je to Hrvatski rukometni savez koji je tu njegovu pismenu molbu objavio na svojoj web stranici.

"Ja Manuel Štrlek ovim dopisom molim skupštinu HRS-a i upravni odbor da ukine odluku vezanu uz moje neigranje za hrvatsku rukometnu reprezentaciju nakon što sam svojom odlukom odbio igrati", napisao je Štrlek u molbi.

image
Molba Manuela Štrleka
HRS

Hrvatski rukometni savez obavijestio je javnost da će Upravni odbor u najskorije vrijeme razmotriti molbu Manuela Štrleka, a zatim svoju odluku proslijediti Skupštini Hrvatskog rukometnog saveza. Ukoliko odluka bude pozitivna, Skupština će se održati telefonskim putem i donijeti konačan sud o molbi Manuela Štrleka.

Podsjetimo, početkom prosinca Štrlek je dao intervju za SN u kojem je otkrio da neće igrati na Euru 2020.

"Jednostavno, nismo se našli i ja sam odlučio povući potez, to je dio koji je bitno reći. Razgovarali jesmo, iskreno, potpuno otvoreno izbornik i ja, ne samo jednom. Rekli smo jedan drugom što nam je na duši i ja to ne bih iznosio pred javnost, jer kako god, godinama smo radili skupa, napravili puno toga i mislim da bilo kakvo širenje priče u smjeru koji može samo odmoći nema nikakvog smisla.", rekao je tada i dodao:

"Ja nisam tu, ali sam srcem i dušom uz reprezentaciju i želim im da osvoje zlato i da se skupa veselimo. Imamo odlične igrače na mojoj poziciji, tu nema nikakve dvojbe', kazao je Manuel Štrlek.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. kolovoz 2021 06:30