StoryEditorOCM
Ostalohuligani

Tučnjava Delija i Grobara u Beogradu, ljudi bježali iz autobusa, otac štitio djevojčicu...

Piše Sport SD
21. lipnja 2023. - 22:48

Košarkaši Crvene zvezde svladali su Partizan sa 68:56 u četvrtoj utakmici finala doigravanja za prvaka ABA lige, koja je u utorak odigrana u beogradskoj dvorani Aleksandar Nikolić i tako seriju odveli u majstoricu. Međutim, kao i obično, utakmica između ljutitih gradskih rivala nije mogla proći bez incidenta. Sve je započelo još jučer na tribini, a danas je u Beogradu izbio još jedan sukob.

Kako javlja srpski Informer, tučnjava između dvije grupe navijača dogodila se večeras u gradskoj autobusnoj liniji 43 u beogradskom naselju Krnjača, a svemu su svjedočili putnici koji su se vozili s njima.

"Sve je izgledalo potpuno normalno dok u jednom trenutku nisam začula buka na kraju autobusa. Nekoliko sekundi nakon toga izbila je tučnjava između dvije skupine mladića. Zbunjeni putnici nisu znali što se događa, prioritet im je bio izvući se iz autobusa, a prilikom komešanja neki od njih također su pretrpjeli udarac", piše novinarka Informera.

Vozač autobusa nije se najbolje snašao, prenosi Kurir, koji doznaje kako je vrata otvorio tek nakon povika ostalih suputnika.

- Jednu grupu momaka činili su navijači Crvene zvezde, dok su u drugoj bili pristalice Partizana. Prije tučnjave su se prepirali tko za koga navija i koja je momčad bolja u košarci. Nakon toga su se krenuli mlatiti - rekao je za srpske medije jedan od očevidaca koji je zatim nastavio prepričavati što se dogodilo kad je vozač zaustavio autobus.

- Nastavili su s tučnjavom i psovali jedni na druge. Nisam siguran je li netko pozvao policiju, ali sam čuo da su nadzorne kamere s obližnjeg objekta snimile čitav incident. Žao mi je jedne djevojčice koja je pretrpjela stres. Vozila se s ocem koji joj je u trenutku tučnjave morao pokriti glavu rukama da je zaštiti od huligana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 08:30