StoryEditorOCM
Košarkastrašno

Rusku košarkašku legendu brutalno pretukli huligani, izašle potresne fotografije iz bolnice

Piše Sport SD
4. svibnja 2023. - 21:46

Sjajni ruski košarkaš Aleksej Šved (34) prije tri dana bio je brutalno pretučen od strane petorice huligana. Napad se zbio ispred jednog restorana u Moskvi, u kojem je Šved netom prije večerao. Huligani su ga pretukli nakon verbalne prepirke. Zbog ozljeda je odveden u bolnicu, a huligani koji su ga pretukli odmah su završili iza rešetaka.

Šved je u bolnicu dovezen u jako lošem stanju, pisalo se o tome da je zadobio i prelom lubanje, te da je izgubio pamćenje. Na sreću, najnovije vijesti su puno bolje, Šved je izvan životne opasnosti, što potvrđuje i slika na kojoj se vidi da su mu u posjetu bili predstavnici CSKA iz Moskve.

Šved će u prosincu napuniti 35 godina, a iza njega je velika karijera u kojoj se nametnuo kao jedan od najboljih europskih bekova unazad desetak godina.

- Moj suprug leži i ne miče se. U mozgu ima zraka koji nije izašao. Ima i oteklinu koja može narasti. U narednih 10-14 dana bit će mu potrebno novo snimanje glave - otkrila je još u srijedu za SportExpress njegova supruga Anastasia Ziaditdinova.

Ruski mediji navode da napadačima prijeti do 12 godina zatvora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 04:01