StoryEditorOCM
KošarkaNastavak suradnje

KK Split potpisao novi sponzorski ugovor, a Žuta liga ima novo ime: ‘Groupama osiguranje je partner kakvog trebamo...‘

Piše Promo SD
19. listopada 2023. - 13:44
Direktor KK Splita Dejan Žaja, predsjednik Uprave Groupama osiguranja Sanel Volarić i trener Splita Slaven RimacJakov Prkić/Cropix

Košarkaški klub Split potpisao je sponzorski ugovor s Groupama osiguranjem. Nastavlja se tako uspješna suradnja s osiguravajućom kućom, na obostrano zadovoljstvo kako je potvrdio predsjednik Uprave Groupama osiguranja Sanel Volarić.

- Protekla je godina koja je bila jako uspješna. Hvala vodstvu kluba. Pripremili smo jako dobar program za novi iskorak. Podupiremo mlade generacije. Znamo da Split ima oko 500 djece u klubu. Igra se i Žuta liga u kojoj se razvijaju talenti koji će vratiti hrvatsku košarku tamo gdje joj je mjesto. Ovo je, vjerujem, tek druga godina od mnogih u kojima ćemo surađivati. Pomoći ćemo klubu s logističkim stvarima, tako da se oni mogu fokusirati samo na rezultate – poručio je Volarić.

image
Jakov Prkić/Cropix

Novi projekti

Splitova Žuta liga od sada ima novo ime – Groupama Žuta liga. Zadovoljan suradnjom je i direktor Splita Dejan Žaja.

- Proširili smo odnos s Groupama osiguranjem. Radi se o partnerskom odnosu, a pripremili smo niz projekata kako bismo košarku približili djeci. Drugi prepoznaju naš trud i zalaganje. Važno nam je što će Groupama biti sponzor Žute lige. Potrebna nam je partnerska ruka, a to smo pronašli u Groupami. Veselim se daljnjoj suradnji i vjerujem da ćemo i u sportskom segmentu napraviti iskorak – optimističan je Žaja.

A tu je i poklon koji je pripremila Groupama. Svim pretplatnicima klub će darovati letak s popustima. Isti će se moći kupiti i na kioscima Tiska.

image
Jakov Prkić/Cropix
image
Jakov Prkić/Cropix
image
Jakov Prkić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. lipanj 2024 04:29