StoryEditorOCM
Hajduk‘u međuprostoru‘

VIDEO Objašnjavamo zašto je Karoglan pobjesnio na svoje igrače i zašto se desni bek Hajduka našao u središtu svih šansi

Piše SPORT SD
1. travnja 2024. - 20:31

Hajduk je porazom od Dinama na Poljudu (0:1) sveo svoje šanse za naslov na minimum. Rijeka Bijelima bježi velikih sedam bodova, a čak ih je i Dinamo preskočio, koji ima bod više i utakmicu manje.

Još jedna blijeda predstava u fazi napada i naivne pogreške u obrani rezultirale su drugim uzastopnim porazom Hajduka na domaćem terenu i ukupno petim prvenstvenim ove sezone na Poljudu, a Mislav Karoglan nakon utakmice je bio izuzetno oštar prema svojim igračima.

Otkrio je da je Fahd Moufi ciljano bio u fokusu većine akcija Bijelih te da je na treninzima posebno uvježbavao branjenje Petkovića Baturine, zbog čega je bio posebno bijesan jer je gol zabio upravo Petković i to baš iz očekivane situacije na čijem sprječavanju se detaljno radilo.

Naš Antonio Juričić ukazao je na niz loših reakcija igrača Hajduka koji je doveo do pobjedničkog gola Dinama, objasnio je Karoglanovu ideju u fazi napada i osvrnuo se na šansu u 81. minuti koju je Nikola Kalinić morao pretvoriti u pogodak.

Sve to pogledajte u novom izdanju ‘U međuprostoru‘, koje možete pronaći i na našem YouTube kanalu.

Utakmice HNL-a možete gledati na MaxSport kanalu Hrvatskog Telekoma, kao i emisiju koja ide svako kolo nakon posljednjeg susreta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. travanj 2024 10:13