StoryEditorOCM
Hajdukporuka s poljuda

Svi skupa za našeg Hajduka: objavljene važne informacije za navijače koji stižu na derbi

Piše Sport SD
29. ožujka 2024. - 12:50

Hajduk je na službenim kanalima objavio važne informacije uoči subotnjeg derbija protiv Dinama.

Dragi navijači, imamo važne obavijesti za sve vas koji dolazite na prvi od dva derbija Hajduka i Dinama koji nas očekuju u idućih pet dana. Prvenstvena utakmica na rasporedu je u subotu 30. ožujka s početkom u 19:30 sati. Sukladno odluci Policijske uprave Splitsko-dalmatinske donosimo nekoliko važnih informacija koje se tiču prometne regulacije na dan dvoboja u subotu: 

- Od 11:00 sati za promet svim vozilima zatvara ulica 8. Mediteranskih igara osim za vozila s valjanom parking propusnicom

- Od 15:30 sati se za sva vozila i pješake zatvaraju ulice Put Supavla i 8. Mediteranskih igara (od Jokera prema Poljudu) osim za vozila s valjanom parking propusnicom. Valja napomenuti da se neće propuštati ni motorna ni taksi vozila ni pješaci (neovisno o ulaznici koju posjeduju). 

- Od 15:30 sati se za sva vozila zatvara Ulica Zrinsko-frankopanska od križanja s Ulicom Sedam Kaštela do bazena osim za vozila s propusnicom i pješake.

- Od poljudskih bazena do pomoćnih terena od 15:30 će biti dozvoljeno kretanje samo za vozila s propusnicom i osoba koje imaju valjanu ulaznicu za sektore: VIP Gold, VIP Silver i Premium E te sve službene osobe koje imaju akreditaciju za susret.

- Svi ljudi koji će pohoditi misu bdijenja u sv. Ante u 20:30, moći će pristupiti crkvi samo pješke i to od 20:00 sati na dalje

- Sva vozila s valjanom parking propusnicom imaju nesmetan prolaz zatvorenim prometnicama!

- Osobe s invaliditetom koji imaju valjane ulaznice za Sektor za osobe s invaliditetom na južnoj tribini, moći će pristupiti svojim vozilom južnom platou (ex. poligon autoškola). 

- Ulazi na prstenu stadiona otvaraju se tri sata prije početka utakmice, točnije od 16:30 sati. VIP ulazi (Gold, Silver i Premium E) bit će otvoreni od 17:30 sati. Pozivamo navijače da krenu pravovremeno prema svom sektoru i uđu što ranije na stadion s obzirom na to da im je unutar prstena stadiona omogućena konzumacija hrane i pića. 

- Vrijedi pravilo jedan gledatelj, jedna ulaznica. Ulaznicu moraju imati i djeca. 

- Suzdržite se od uporabe pirotehničkih sredstava, kao i transparenata i poruka uvredljivog sadržaja.

- Zabranjeno je i unošenje tvrdih predmeta (upaljači, boce, kozmetika i sl.) kojim se može ugroziti sigurnost osoba na stadionu.

- Suzdržimo se od govora mržnje, rasnih i bilo kakvih drugih oblika diskriminacije i nasilja kojima možemo naštetiti Klubu. 

Molimo sve navijače da se ponašaju korektno i sukladno preporukama, kako bi utakmica protekla u pozitivnoj atmosferi. Svi skupa za našeg Hajduka, poruka je s Poljuda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 04:38