StoryEditorOCM
Hajduknisu skrivali sreću

Skoko nakon debija: ‘Otac je ponosan, jedva čekam zaigrati pred publikom‘; Pukštas: ‘Rezultat je mogao biti i veći‘

Piše K. M.
27. travnja 2024. - 21:50

Hajduk je deklasirao Rudeš s 5:1 na praznom Poljudu, a debi je u 32. kolu upisao mladi dragulj ‘bijelih‘ Noa Skoko.

- Fenomenalan osjećaj. Ovo je trenutak ponosa za mene i za cijelu obitelj. Uvijek je ljepše kad su tri boda i iza nas je top utakmica - rekao je sin nekadašnjeg Hajdukovog veznjaka Josipa i prokomentirao utakmicu.

- Stvorili smo puno šansi, a mislim da je moglo biti i puno više. Tri boda su tu, a sad je pogled prema Varaždinu. Slijedi nam jedan radni tjedan, svakako pozitiva.

Veliko iskustvo za njega je biti u momčadi s igračima poput Perišića i drugih.

- Stvarno je nevjerojatno kad digneš glavu i vidiš Perišića, Brekala, Uremovića i druge. To su stvarno fenomenalni igrači i učiš od njih svaki dan na treningu pa sad i na utakmici. Jedan čudan osjećaj jer je stvarno nevjerojatno. Mislim da nitko to nije mogao zamislit, a kamoli ja iz Australije tad. Mislim da mi je sve super ispalo, ponosan sam na ovaj debi i velika mi je čast. Nastavit ću raditi da bi postao stalni prvotimac, a otac je jako ponosan.

Složio se i da je šteta što nije bilo publike. 

- Je, je. Vratit će nam se publika protiv Varaždina i nadam se da ću dobit koju minutu tu da zaigram pred navijačima jer mi je to san. 

image


 

Tom Dubravec/Cropix

Jedan od junaka golijade na Poljudu bio je Rokas Pukštas koji je zabio dva gola u mrežu protivnika te jedan u svoju.

- Suigrači me uvijek stavljaju u prave pozicije, a na meni je samo da zabijem. Mogao sam biti još precizniji u drugom dijelu, a mogao sam realno uz autogol imati i do pet golova danas. Morat ću biti koncentriraniji u budućnosti na takve situacije. Sretan sam što kao momčad stvaramo šanse i nedostajalo nam je malo preciznosti da bude rezultat i veći. Ovo je bila dobra pobjeda i spremni smo za Varaždin - kazao je Pukštas nakon utakmice.

Prokomentirao je i posljednja događanja u klubu uključujući imenovanje novog predsjednika.

- Puno se stvari dogodilo, a na nama je da s ovim pobjedama idemo u pravom smjeru i nastavimo taj niz. Trenutno sve izgleda dobro za budućnost. Upoznali smo se i s predsjednikom koji nam se predstavio i pozdravio nas - zaključio je Pukštas. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 21:50