StoryEditorOCM
Hajdukanaliza derbija

Ovakav Hajduk ne zaslužuje osvojiti naslov prvaka, a Karoglanov oštar istup puno toga govori

30. ožujka 2024. - 22:47

Nakon poraza od Dinama na Poljudu, u utakmici u kojoj je bod bio minimum koji je dolazio u obzir, jasno je da ovakav Hajduk nije zaslužio osvojiti naslov prvaka Hrvatske.

Teško je drugačije percipirati tri poraza, dva remija i samo četiri pobjede u devet ovogodišnjih prvenstvenih utakmica te ukupno peti poraz ove sezone na Poljudu (Bijeli su više od trećine susreta na domaćem terenu izgubili). Ali čak i ako te ružne brojke maknemo sa strane, Karoglanova ekipa nije pokazala skoro ništa u tako važnom derbiju, pred prepunim tribinama, protiv ekipe od koje se točno znalo što očekivati. 

Hajduk je izgubio toliko lagano i naivno, da je to nevjerojatno za jednu ekipu koja se bori za naslov, a iako su Bijeli imali više prilika, Jakirovićevi igrači su bili ti koji su iskontrolirali utakmicu i iskoristili ono što im je protivnik dao.

Ono što je posebno zanimljivo jest to da je u svakoj od tih prilika (osim u onoj Kalinićevoj slučajnoj) glavnu ulogu igrao Fahd Moufi, a upravo na to pitanje na presici nakon utakmice Karoglan se otvorio kao nikad dosad i uputio oštre kritike igračima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 18:55