StoryEditorOCM
HajdukDANI SREĆE

Kakvo slavlje u obitelji Ivana Perišića, prvo povratak u Hajduk, a sad još i ovo...

Piše Marko Bilić
2. veljače 2024. - 00:20

Prije 35 godina rodio se najpoznatiji Hajdukov Vodenjak. Na današnji dan, 2. veljače, na svijet je došao - Ivan Perišić. Jedan od najboljih hrvatskih nogometaša svih vremena i, konačno, igrač Hajduka. Svjetska klasa. Rođendan će, eto, proslaviti kao dio hajdučke obitelji, kao član Prgave familije.

Ivan se rodio 1989. godine, drugog dana mjeseca veljače. Vodenjak. Zavirili smo malo što za ovaj znak piše u godišnjem horoskopu kojega je objavila Slobodna. I zvuči dobro, obećavajuće.

Za ljubav nismo gledali, supruga Josipa i troje djece sva su Ivanova sreća. Pod "posao" Vodenjacima piše "osjećate da postoji još nešto što bi sklad učinilo potpunim", a to nam odmah baca na Ivanovu do sada neostvarenu titulu prvaka s Hajdukom...

Dalje stoji "nakon 26. svibnja dobro će vam ići poslovi sa sportom, pred publikom". S obzirom da HNL završava dan prije, 25. svibnja, ovaj dio mogao bi se odnositi na Europsko prvenstvo u Njemačkoj koje počinje u lipnju...

Šalu i horoskop na stranu, evo još malo radosti oko Ivana Perišića. Ne sumnjamo da će na Poljudu znati to obilježiti, kao što će se znati proslaviti i u domu Perišićevih. Poželimo Ivanu uspješnu godinu, prije svega s obitelji, da se što prije oporavi, donese Hajduku toliko željenu titulu prvaka i povede Hrvatsku do novog uspjeha na velikom natjecanju. Sritno, majstore!

image



 

Božidar Vukičević/Cropix
image
Tom Dubravec/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 18:02