StoryEditorOCM
Hajdukzapisano u genima

Hajduk predstavio novu člansku iskaznicu: ‘Preko djeda do unuka, on je dio našeg odgoja, s njim ostajemo do kraja...‘

Piše Sport SD
31. prosinca 2023. - 11:35

Hajduk je predstavio novu člansku iskaznicu za 2024. godinu. Slogan će biti: zapisano u genima! A u tom stilu je napravljena i grafika. Na kreativan su način putem društvenih mreža objasnili zašto su izabrali baš ovaj motiv.

- Gen - osnovna jedinica nasljeđivanja, preko koje se nasljedne osobine prenose od roditelja na potomstvo. Visina, boja kose i očiju, krvna grupa - sve što jesmo - nastalo je kao spoj kromosoma naših roditelja, koji su kombinacija svojih roditelja, i tako unazad do početka svijeta. Mi navijači smo, između ostalog, u naslijeđe dobili svoj posebni, hajdučki gen. Preko djeda do unuka, on je dio našeg odgoja i sazrijevanja, s njim odrastamo i uz njega ostajemo do kraja života.

Ove godine, preko 105000 članova potvrdilo je svoje pripadanje Hajduku - upravo zato želja nam je staviti naglasak na tu beskonačnu ljubav i nama svojstvenu privrženost najdražem klubu. Vjerujemo da ćemo snagom tih emocija u novoj članskoj godini srušiti postavljene rekorde i pokazati da uvijek možemo i hoćemo više, jače i bolje! - poručili su.

Hajduk je u ovoj godini na izmaku imao preko 105.000 članova, odnosno kako brojčanik na službenoj web stranici pokazuje u trenutku pisanja ovog teksta – 105.195. Cilj u 2024. godini je, dakako, premašiti taj broj i postaviti novi rekord.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. lipanj 2024 14:38