StoryEditorOCM
Hajduknova imena

Hajduk predstavio dva pojačanja na boku za nastavak sezone: ‘Vjerujem da neće nedostajati rezultata‘

Piše SPORT SD
1. veljače 2024. - 19:04

Antonia Dulčić i Iva Bukač nove su igračice Hajduka, objavio je klub.

Antonia Dulčić je 26-godišnja bočna igračica, reprezentativka Hrvatske koja na Poljud stiže iz turskog ALG Spora, a nastupala je i za Napoli te ŽNK Split. 

- Hajduk vidim kao jedan veliki projekt, po meni najperspektivniji klub u hrvatskom ženskom nogometu. Na kraju krajeva želim završiti karijeru u voljenom klubu. S iskustvom iz talijanske i turske lige koje su vrlo kvalitetne i kompetitivne sigurno mogu pomoći Hajduku. Pratila sam sve domaće utakmice ove sezone, imamo dovoljno kvalitete i do kraja sezone ciljevi su najveći mogući. Želimo pobijediti u svakoj utakmici - rekla je Dulčić prilikom potpisivanja ugovora.

Dvadesetdevetogodišnja Iva Bukač dugo godina je nastupala za ŽNK Split. Prekaljena hrvatska reprezentativka ordinira uz bočnu liniju terena, a u svlačionicu donosi iskustvo i kvalitetu. Trenutno je u procesu rehabilitacije, ali se vrlo brzo očekuje njen povratak na teren.

- Prije dvije sezone je također postojao interes Hajduka, ali jednostavno tada nije bilo pravo vrijeme. Zadnjih godinu dana vidljiv je veliki napredak u cijelom klubu. To me privuklo i smatram da možemo napraviti veći iskorak već ove sezone. Oporavak ulazi u završnu fazu i za mjesec i pol dana bih trebala biti na terenu. Potrudit ću se biti primjer mlađim igračicama na terenu i van njega. Svi mi želimo pobjeđivati, ali još je rano pričati o kraju sezone. Idemo utakmicu po utakmicu davati ono najbolje od sebe i mislim da nam na kraju sezone neće nedostajati dobrih rezultata i slavlja - riječi su Ive Bukač prilikom predstavljanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 20:50