StoryEditorOCM
Hajdukrijeka snova

Hajduk je već neko vrijeme odbacio Opatiju, ovaj mu grad nosi više sreće, a Moufi se priprema za dvoboj sezone

Piše S. A.
7. listopada 2023. - 12:49

Nogometaši Hajduka pripremaju se u mirnom okruženju Crikvenice za napeti Jadranski derbi protiv Rijeke koji nas danas očekuje od 18.30 sati na riječkoj Rujevici.

Hajduk se već nekoliko godina prije utakmice u Rijeci smjesti u Crikvenicu i kao da im to nosi sreću, u većini derbija u posljednje vrijeme dobro su prošli.

Ranije je Hajduk često odlazio u Opatiju, dok je Rijeka igrala na Kantridi to je bila logična destinacija, sasvim blizu i usput na putu iz Opatije.

Sad je Rijeka na drugom kraju svoga grada, a Hajduku je onda iz Crikvenice bliže...

Dok se odbrojavaju sati do početka utakmice nema naznaka kako je trener Hajduka riješio dileme o kojima je govorio na pressici dan ranije.

Jedino što se može ustvrditi kako nas čeka dvoboj Moufi - Pjaca i da bi to mogla biti jedna od intriga popodnevnog velikog okršaja.

Moufi je dobrom igrom u derbiju s Dinamom stekao povjerenje, premda mu na treninzima Dino Mikanović pravi ozbiljnu konkurencju. No, nakon Dinama Moufi je uzeo dres desnog beka, a na suprotnoj strani bit će mu povratnik u hrvatski nogomet, nekoć izniman talenat Pjaca čiju su karijeru umnogome srušile ozljede.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 13:07