StoryEditorOCM
Hajdukgostuju u trebinju

Hajdučice se pripremaju za nastavak sezone, stigla su i pojačanja, u nedjelju ih čeka prvi ispit

Piše Sport SD
31. siječnja 2024. - 09:01

Nogometašice Hajduka pod vodstvom trenerice Tamare Benković i njenog stožera ušle su u treći tjedan priprema. Bijela svlačionica bogatija je za dvije nove igračice, Ivu Bukač i Antoniju Dulčić. Svoj osvrt na dosadašnji trenažni proces dale su Andrea Grebenar i trenerica Benković - javlja Hajduk.hr.

- Treći je tjedan priprema, u pauzi smo radili po programu kojeg su nam izradile trenerice. Krenuli smo raditi s loptom, mislim da ćemo se u ova gotovo dva mjeseca uspjeti spremiti za nastavak sezone. Ivu i Antoniu poznajemo od prije iz domaćeg prvenstva. Bit će nam velika pojačanja u ostvarenju naših ciljeva, iako je Iva još u procesu rehabilitacije, ali jedva čekamo da nam se priključi na terenu - rekla je napadačica Hajduka.

Trenerica Benković pričala je o planu rada i pripremnim utakmicama.

- Završavamo bazični dio treninga i pripremamo se za nadolazeće utakmice. Planirano je pet utakmica, a prva nas čeka već u nedjelju protiv Leotara u Trebinju. Napustile su nas Ratković i Terawaki, a njihove pozicije popunile su Iva Bukač i Antonia Dulčić koje se savršeno uklapaju u našu ideju igre. Borit ćemo se za prvo mjesto do samog kraja, ali ne smijemo zaboraviti primarni cilj i razvoj mladih igračica.

Hajdučice će u nedjelju odigrati prvi pripremni susret protiv Leotara u Trebinju.

Video s kadrovima treninga i izjavama pogledajte na HDTV.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. svibanj 2024 11:29