StoryEditorOCM
Hajdukjunak pobjede

Filip Krovinović: Nadam se da će biti još ovakvih golova, pritisak je uvijek velik, ali mi smo toga svjesni

Piše K.M.
27. veljače 2024. - 20:54

Jedan od junaka pobjede Hajduka na Poljudu u četvrtfinalu Kupa protiv Varaždina bio je Filip Krovinović. Prekrasnim golom iz slobodnog udarca u sudačkoj nadoknadi prvog dijela zabio je za 2:0.

- Na kraju je to ispalo 5:0, ali na početku nije bilo tako. Loše smo ušli u prvo poluvrijeme, Varaždin je odigrao bolje, ali kad ne zabiješ primiš kao što se nama dogodilo u Varaždinu. Mislim da je drugi pogodak došao u pravo vrijeme i mislim da je poslije toga utakmica išla u pravom smjeru – rekao je Krovinović.

Usporedio je utakmicu u Varaždinu i ovu danas.

- Rekao bi da prvi dio u Varaždinu uopće nije bio loš. Imali smo prilike, ali nismo zabili i primili smo gol. Drugo poluvrijeme smo ušli nervozni, a to je normalno jer smo gubili i željeli smo zabiti. Imali smo igrača više, bili prerašireni i nije bilo kombinatorike, samo se napucavalo, ali sve je to škola. Danas smo se popravili, pogotovo drugo poluvrijeme.

Prokomentirao je kratko i prekrasan gol za 2:0 iz slobodnog udarca.

- Nadam se da će ih biti još takvih.

Dotakao se još izvedbe momčadi u drugom poluvremenu.

- Ne bih rekao da smo otpustili kočnice. Loš ulazak, Varaždin je dobra ekipa. Mi smo nešto pokušavali u prvom dijelu, ali oni su imali prilike. To je tako u nogometu. Na kraju se piše samo rezultat i prolazak dalje.

Je li problem pritisak?

- Pritisak je uvijek velik, ali mi smo toga svjesni. Zato smo došli da se upišemo u povijest. Već jesmo, želimo još više. Na tome radimo, živimo za to. Znamo da će u subotu biti još veći pritisak jer je prvenstvena utakmica, ali idemo na tri boda. U nijednoj utakmici igrač Hajduka ne ide na bod. Respektiramo Istru, ali moramo gledati samo sebe. Ova ekipa je napravila velike stvari, mislim da može još veće. Sve je otvoreno, sve je bod, ima još 12 utakmica. Bit će tu još gubljenja bodova. Treba biti miran i dati sve od sebe.

Imao je i poruku za navijače.

- Za njih uvijek riječi hvale. Svim navijačima što su došli u 6 sati iza posla. Hvala im puno. Navijanje je bilo na puno većoj razini. To očekujemo od njih. To nam treba - zaključio je Krovinović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 05:21