StoryEditorOCM
HajdukVelika borba

Dramatična bitka za Kranjčevićevu. Ruši li Torcida opet rekord koji su ‘ukrali‘ Bad Blue Boysi?

Piše Frane Vulas
17. veljače 2024. - 12:52

Navijači Hajduka kupili su oko 1200 ulaznica za tribinu namijenjenu gostujućim navijačima na današnjem susretu s Rudešom u Zagrebu, ali nema nikakve sumnje kako će navijači ‘bijelih‘ biti na svim dijelovima stadiona u Kranjčevićevoj ulici.

Rudeš je jučer objavio kako su sve ulaznice za ovaj susret SuperSport HNL-a rasprodane. Bit će Kranjčevićeva dupkom puna navijačima Hajduka pa se sada s neizvjesnošću čeka koliko će točno brojači pokazati gledatelja na ovom susretu. Naime, navijači Hajduka su na susretu s Lokomotivom jesenas postavili rekord stadiona. Na tom susretu odigranom 8. prosinca bilo je 4829 gledatelja. Tim podatkom su navijači Hajduka potom i vadili mast Bad Blue Boysima na derbiju u Maksimiru 17. prosinca. Između ostalog na transparentima su napisali ‘Brojke govore sve same, Zagreb boli kur.. za plave!‘.

image
Ronald Goršić/Cropix

No, uzvratili su navijači Dinama proteklog vikenda. Na utakmici Lokomotive i Dinama pao je rekord Kranjčevićeve. Na tom susretu bilo je 4950 gledatelja. Vidjet ćemo hoće li to biti rekord i nakon današnjeg susreta.

Rudeš je putem društvenih mreža obavijestio navijače kako ulaznice kupljene online moraju obvezno isprintati te ih imati prilikom ulaska na stadion, ali i kako zbog sigurnosnih te protokolnih razloga ulaz na tribinu zapad neće biti moguć s obilježjima gostujućeg kluba. Utakmica se igra s početkom u 17.10 sati (prijenos MaxSport 1).

image
Ronald Goršić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 23:30