StoryEditorOCM
Hajduku 15 sati

Bijeli u Varaždinu traže novu pobjedu, prijenos je osiguran, evo gdje pogledati utakmicu

Piše Sport SD
24. veljače 2024. - 09:30

Hajduk danas u okviru 24. kola SuperSport HNL-a gostuje u Varaždinu protiv istoimenog domaćina, utakmica je na rasporedu u 15 sati. Bijeli u ovaj susret ulaze s drugog mjesta prvenstvene tablice s dva boda manje od prvoplasirane Rijeke te četiri više od trećeplasiranog Dinama koji ima utakmicu manje, dok je Varaždin trenutno na osmom mjestu.

Trener Mislav Karoglan i dalje ne može računati na Nikolu i Lovru Kalinića, Mihaela Žapera koji se ozlijedio protv Rudeša, te od prije ozlijeđene Darija Melnjaka, Ferra i Ivana Perišića, u kadar se vraća Filip Uremović. Varaždinu zbog žutih kartona nedostaju Dimitar Mitrovski i Marko Vukčević.

image
Željko Hajdinjak/Cropix

Glavni sudac utakmice je Fran Jović iz Zagreba. 

Prijenos utakmice Varaždin - Hajduk možete pratiti na kanalu MAXSport 1, a osiguran je i radijski prijenos na Drugom programu Hrvatskog radija.

Varaždin i Hajduk dva puta su ove sezone odmjerili snage u SuperSport HNL-u, Bijeli su slavili u oba ogleda. Nakon prvenstvenog dvoboja, u utorak Hajduk i Varaždin na Poljudu igraju četvrtfinale SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 11:41