StoryEditorOCM
Domaći nogometkonferencijska liga

Pobjeda za pamćenje: trener Ballkanija nije skrivao oduševljenje, otkrio kako je srušio Dinamo

Piše Sport SD
6. listopada 2023. - 06:57

Nogometaši Dinama razočarali su svoje navijače upisavši u susretu 2. kola skupine C Konferencijske lige poraz za gostovanju u u Prištini. Ballkani je u četvrtak bio konkretniji i maksimalno je iskoristio katastrofalnu večer hrvatskog prvaka te upisao pobjedu pred svojim navijačima (2:0) - pišu Sportske novosti.

Trener domaćeg sastava Ilir Daja nije skrivao oduševljenje nakon utakmice, a zasluge za pobjedu koju će dugo pamtiti pripisao je svojim igračima.

image
Ronald Goršić/Cropix

- Moji igrači su pobjednici. Svi se mi zajedno borimo za uspjeh do kojeg smo stigli. S momčadima poput Dinama, zbog njihovog velikog iskustva, obično ne možete odigrati tako briljantnu utakmicu. Ali mi smo tu razliku ublažili zajedništvom i borbom - izjavio je prema Telegrafi portalu trener Ballkanija pa otkrio kako je srušio Dinamo:

- Proučili smo protivnika i unatoč rezultatu 2:0, to je momčad koju treba maksimalno respektirati zbog vrijednosti koje predstavlja. Dinamo u nekim igračima ima jake adute, ali pronašli smo način da neutraliziramo njihove prednosti. I to je pozitivno u ovoj priči, ali, bez karaktera igrača koje vodim, ovaj uspjeh ne bi bio moguć - zaključio je Daja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. lipanj 2024 23:02