StoryEditorOCM
Domaći nogometzanimljiv odabir

‘On je bio prvi kandidat za klupu Dinama i Rijeke, ali je obje ponude odbio. Mi ga ionako ne bi pustili‘

Piše SPORT SD
24. kolovoza 2023. - 11:58

Dinamo je otpustio Igora Bišćana pa iz Rijeke doveo Sergeja Jakirovića u trenerskom transferu koji je uzdrmao HNL. Ipak, izgleda da Jakirović nije bio jedini kandidat za Dinamovu klupu. Sportski direktor Maribora Marko Šuler tvrdi kako je prvi pick Modrih bio Damir Krznar koji ih je odbio, baš kao i Rijeku nakon toga, prenose Sportske novosti.

Šuler je u razgovoru za Sport Klub prokomentirao ispadanje Maribora iz Europe i remi s Rogaškom u prvenstvu. U Mariboru je došlo i do krize u odnosima, a to je nakon remija s Rogaškom istankuo i trener Krznar.

- Zadovoljan sam što je trener ljut nakon ovakve utakmice. Poslao je jasnu poruku igračima koji su glavni akteri. Maribor je dobar samo ako smo svi 100 posto. Dečki moraju toga biti svjesni. Ovo što se dogodilo nije tragedija, ali jasno da su u Mariboru standardi visoki - rekao je Šuler.

Nakon svega se postavilo i pitanje hoće li Krznar biti smijenjen, no Šuler je to odbacio.

- Dopustite da to kažem ovako. Damir Krznar je bio prvi kandidat za klupu Dinama i prvi kandidat za klupu Rijeke, ali je obje ponude odbio. Isto tako je i moja, odnosno klupska ideja potpuno jasna, ne puštamo ga. Vjerujemo u ono što radimo. Da su odnosi tako loši kako neki mediji žele prikazati, sigurno ne bi bio trener Maribora u idućoj utakmici - poručio je Šuler.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 06:06