StoryEditorOCM
Domaći nogometteško će dalje ovako

Nikola Vlašić izrazito frustriran ponašanjem West Hama: ‘Svi znamo da me ovdje ne smatraju važnim igračem‘

Piše Sport SD
28. srpnja 2023. - 21:54

Nikola Vlašić je sada već i zabrinut za svoju karijeru, očekivani transfer iz West Hama u Torino još uvijek nije niti blizu realizacije. Sve je to izazvalo Vlašića da otvoreno priča s menadžerom Davidom Moyesom sportskim direktorom Timom Steidtentom i izloži svoje razmišljanje. Jednako tako, otvoreno je pričao za Tuttosport.

- Iskreno dosta mi je ove situacije. Svi znamo da me u West Hamu ne smatraju važnim igračem. Zapravo sam samo jedan od onih u pričuvi. Vratio sam se u London jer poštujem klub i profesionalno ću odraditi svaki trening, ali ovo nije nikakvog rješenje.

Ono što Nikola vidi kao rješenje je povratak u Torinu gdje se navikao na momčad, rad trenera Jurića.

- Već dva mjeseca govorim kako želim ostati u Torinu, ne želim biti na rubu događaja u West Hamu, pod ovakvim uvjetima ostanak u Londonu je nemoguć. Niti moja obitelj ne želi biti u Engleskoj. Znam da u klubu imaju neke svoje računice, ali jednako tako znam i da je Torino ponudio devet milijuna eura za odštetu. To je svota koja je respektabilna. 

Očito je da bi West Ham želio i neku bolju ponudu od devet milijuna eura i stoga se odugovlači s pregovorima, što izaziva prilične frustracije.

- Problem je što u West Hamu ne žele kazati koja je to svota koja bi ih zadovoljila. Samo kažu da žele bolju ponudu, ali ne i koliko bolju i sve to izaziva zabrinutost i frustracije, jer ovako se dalje ne može – kazao je Vlašić

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 12:33