StoryEditorOCM
Domaći nogometbitka za karijeru

Nakon Hajduka oglasio se i HNS, poslali su poruku mladom Vuškoviću koji se u Njemačkoj ‘raspao u suzama‘

Piše Sport SD
16. svibnja 2024. - 13:06

Mario Vušković ovoga se tjedna pojavio na Međunarodnom sportskom sudu (CAS) u Lausannei, zbog pozitivnog dopinškog testa suspendiran je u studenom 2022. godine. Vuškovića se tereti da je koristio EPO, a dobio je dvije godine zabrane pred sportskim sudom DFB-a u ožujku 2023. Na presudu su prigovor uložili i HSV i njegova struka te Svjetska antidopinška agencija WADA i Nacionalna antidopinška agencija NADA.

Vušković se slomio u sudnici i zaplakao: ‘Tri su mi stranca ušla u kuću, cura mi je bila sama, slikali su je...‘

Vušković uvjerava da je nevin i traži oslobađajuću presudu, dok druga strana traži propisanu presudu četverogodišnje zabrane, koja bi skoro sigurno značila kraj karijere talentiranog braniča.

Vuškoviću je podršku pružio i njegov bivši klub Hajduk.

- Ovim putem izražavamo podršku našem Mariju Vuškoviću u ovoj izazovnoj životnoj situaciji. Mario, mi nikada nismo sumnjali u tvoje poštenje. Uvijek si bio primjer dobrog ponašanja, uzornog mladog čovjeka i pravog sportaša. Hajduk stoji uz tebe, čvrsto vjerujemo u tvoju nevinost i sigurni smo da ćeš iz ove priče izaći čist i jači nego prije, stoji u Hajdukovoj objavi.

Nakon Hajduka oglasio se i HNS.

- Hrvatski nogometni savez svim srcem stoji uz Marija Vuškovića da dokaže svoju nevinost pred CAS-om i tako zaštiti svoju karijeru i ugled, napisao je HNS na društvenin mrežama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. svibanj 2024 17:28