StoryEditorOCM
Domaći nogometPobrkani lončići

Kakav gaf! Na online aukciji Dinamovih dresova s derbija s Hajdukom ‘prodaje‘ se onaj miljenika Torcide

27. prosinca 2023. - 13:13

Poslije derbija s Hajdukom odnosno ključne utakmice skupine Konferencijske lige s Ballkanijem u Dinamu su se pohvalili organiziranjem aukcija online dresova svojih igrača s tih utakmica. Na stranici matchwornshirt.com traje nadmetanje za dresove ‘modrih‘, pri čemu nam je osim baš poprilično niskih dotadašnjih ponuda zapeo za oko još jedan detalj.

Kada smo ‘skrolali‘ na dno stranice aukcije dresova ‘modrih‘ s utakmice s Hajdukom, između ostalih prodaje se dres za kojeg se tvrdi da je dres - Stanka Jurića! Dres Dinama je u pitanju, ali ispod njega, gdje su imena nogometaša koji su ih nosili na utakmici, uredno piše Stanko Jurić.

Dotični je, hvala na pitanju, 27-godišnji nogometaš španjolskog Valladolida i bivši veznjak Hajduka. Pamti se kao jedan od miljenika Torcide, pogotovo kada je nakon demoliranja Rijeke na Poljudu (4:0) i najbolje utakmice karijere u slavlju preskočio ogradu i završio na sjeveru s Torcidom. Dakle, u pitanju je rijetko viđen gaf, autora online aukcije ili nekog tko mu je taj po(t)pis servirao. Svejedno, trebala bi biti riječ o Deniju Juriću.

image

Dres ‘Stanka‘ Jurića

Screenshot/www.matchwornshirt.com

Međutim, na zaboravljenog napadača Dinama Denija Jurića očito su malo zaboravili čak i neki u klubu. Ove sezone 26-godišnji napadač odigrao je tek tri minute, a prethodne je bio posuđen Gorici i Rijeci. Ove su njegov dres ‘posudili‘ prezimenjaku Stanku. Aukciju možete pogledati OVDJE.

image
Goran Mehkek/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 19:59