StoryEditor
Domaći nogometnov izazov

Bivši nogometaš i pomoćni trener Hajduka Mario Carević novi je trener Varaždina: glavni mu je zadatak klub vratiti u prvoligaško društvo

17. lipnja 2021. - 14:18

Mario Carević bivši nogometaš i pomoćni trener Hajduka (u doba glavnog trenera Zorana Vulića prije dvije godine), postao je novi trener Varaždina!

Ima zadatak uvesti Varaždince natrag u prvu ligu, nakon što su ispali, smijenili su trenera Zorana Kastela i sad izabrali njegova naslijednika.

Carević je trener Hajdukova predznaka, kako to volimo reći, ali živi u Zagrebu već godinama i prošle sezone je bio trener Rudeša. Ujedno je angažiran i kao izbornik u selekcijama HNS-a.

A Varaždinci su skloni posegnuti za kadrovskim rješenjem iz Dalmacije, tamo je velike stvari svojedobno radio Luka Bonačić.

Carević je figurirao i kao mogući trener Slaven Belupa tijekom proljeća, kad je visio mač otkaza nad Tomislavom Stipićem, ali tada Stipića ipak nisu promijenili, a sada su u Koprivnicu za trenera doveli Deana Klafurića.

Carević, kao talentirani trener koji je ranije radio u Sloveniji nije dugo čekao novu priliku i sad ćemo ga opet sretati ne samo kao komentatora na HRT-u, nego i na drugoligaškim terenima u trenerci Varaždina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. srpanj 2021 23:50