StoryEditorOCM

Šok ‘preko Bare‘, uhićen donedavni UFC prvak: napao je brata, evo što mu se stavlja na teret, prijeti mu teška kazna...

Piše Sport SD
1. prosinca 2023. - 23:18

Borilačkim je svijetom gromoglasno odjeknula vijest da je bivši prvak UFC-ove poluteške kategorije Jamahal Hill- završio iza rešetaka. Hill je, naime, u ponedjeljak u kasnim noćnim satima uhićen i doveden u policijsku postaju okruga Kent (Michigan, Sjedinjene Američke Države) pod optužbom za obiteljsko nasilje, piše Fight Site.

"Sweet Dreams" je pušten nakon nekoliko sati provedenih u ćeliji, da bi sljedeće večeri - ponovno završio iza rešetaka - s novom optužbom za kazneno djelo teškog obiteljskog nasilja. Prema sudskom zapisniku, kojeg je prvi objavio TMZ, tužiteljstvo tereti američkog borca da je nanio teške tjelesne ozljede svom bratu Jamesu Anthonyju Hillu Jr-u.

U međuvremenu je u javnost dospjela i Hillova fotografija iz zatvora, a službenici za javno informiranje okruga Kent potvrdili su sve prethodno navedene informacije. Donedavnog UFC-ovog "light heavyweight" prvaka u siječnju čeka sudsko ročište zbog optužbi koje mu se stavljaju na teret, a iz njegovog su tima odbili javno komentirati situaciji u kojoj se našao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. svibanj 2024 19:48