StoryEditorOCM

Plazibat šokirao izjavom, tvrdi da je slavljenje rođendana sotonizam?!

Piše Sport SD
29. prosinca 2023. - 16:17

Antonio Plazibat, najbolji hrvatski kickboksač, ponovno je svojom izjavom začudio obožavatelje i zaljubljenike ovog sporta. 

- Rođendan i Halloween u Americi su dva najveća sotonska blagdana - rekao je Plazibat u jednom podcastu. "Blagdan" zadnjeg dana listopada nekako i možemo povezati s onim što je rekao hrvatski sportaš, ali za rođendan se vjerujemo mnogi neće složiti.

No, ono što je većini zapelo za oko je to kako je spomenutu rečenicu izjavio dok je ispred njega bio "Monster". Naime, to energetsko piće neki povezuju s brojnim sotonističkim simbolima. Samo slovo M koje simbolizira logo ovog pića, dizajnirano je tako da predstavlja kandže, a logo je navodno hebrejska šestica koja se ponavlja tri puta što simbolizira đavolji broj – "666".

@nepitajnistabrt Filip Hrgović o sotonskim blagdanima dok pije Monster (logo Monstera kad se prevede s hebrejskog znači “666”) ?? #vasopsycho #vasobakocevic #psihokast #filiphrgovic #meridian  #teorijezavere #teorijezavjere #antonioplazibat ♬ original sound - NePitaj
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. svibanj 2024 22:07