StoryEditorOCM
Splitko će modul?

‘Žnjan‘ prodaje montažne objekte, najjeftiniji je 15.000 €, ali i ta se cijena može oboriti. Rok za ponude je kratak

Piše split sd
11. ožujka 2024. - 15:25

Tvrtka Žnjan d.o.o. objavila je javni poziv za dostavu ponuda za prodaju modula različite namjene. Riječ je o ukupno devet modula, od kojih su tri ugostiteljska, tri sanitarna te tri skladišna, a svi imaju rješenje Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja o tipskom objektu.

Pisane prijave sa svim obaveznim prilozima za sudjelovanje na licitaciji zainteresirani subjekti mogu dostaviti u zatvorenoj omotnici na adresu tvrtke Žnjan d.o.o., Kralja Zvonimira 14, Split, a najkasnije do 19. ožujka 2024. godine do 12 sati.

Početna cijena bez PDV-a za ugostiteljski je 26.500 eura bez PDV-a, za sanitarni je 22.000 eura bez PDV-a te je za skladišni početna cijena 15.000 eura bez PDV-a. Ponuditelj može ponuditi i nižu cijenu od početne, ali tvrtka Žnjan d.o.o. može, ali i ne mora prihvatiti tu ponudu. Tvrtka Žnjan d.o.o. će prihvatiti najvišu ponuđenu cijenu za module koja je veća od knjigovodstvene (početne) vrijednosti modula.

Pregled modula održat će se na Žnjanskom platou gdje se moduli trenutno nalaze i to 21. ožujka s početkom u 10 sati. Pisanu obavijest s pozivom za pregled modula e-mailom će dobiti svi natjecatelji čije pisane prijave zadovoljavaju uvjete iz ovog Javnog poziva.

Po pregledu modula, svi koji žele dostaviti ponudu za kupnju, istu moraju predati u fizičkom obliku sa svim potrebnim prilozima na adresu tvrtke Žnjan d.o.o., Kralja Zvonimira 14, Split, najkasnije do 25. ožujka 2024. godine.

Kriterij za odabir najpovoljnije ponude je najviša ponuđena cijena za modul, uz uvjet da ponuda zadovoljava i sadržava sve elemente tražene pozivom.

Više informacija o potrebnim dokumentima, pravilima i načinu prijave zainteresirani mogu pročitati na stranicama tvrtke, gdje ujedno mogu i preuzeti dokumentaciju za javni natječaj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 14:06