StoryEditor
SplitMOLIMO ZA STRPLJENJE

Ulica Škrape od ponedjeljka ide u kompletnu sanaciju. Planirani radovi vrijedni su oko milijun kuna, a sve bi trebalo biti gotovo za dva mjeseca

Piše PSD
16. travnja 2021. - 20:29
Saša Burić/Cropix

Ulica Škrape na području Blatina u ponedjeljak 19. travnja ide u kompletnu sanaciju i obnovu tijekom koje će se dotrajale električne instalacije zamijeniti primjerenom led rasvjetom, sanirati vodoopskrbna mreža, ukloniti postojeće salonitne azbestne cijevi, sanirati oborinska i fekalna kanalizacijska infrastruktura te u konačnici u dužini od oko 525 metara sanirati kolnik i postaviti novi asfaltni sloj. Trenutna procjena je kako su planirani radovi vrijedni oko milijun kuna.

Sve bi trebalo biti gotovo za dva mjeseca, do sredine lipnja, a do tad će u ulici Škrape bit postavljena privremena prometna signalizacija. Iz Banovine napominju kako se ovakvim sveobuhvatnim načinom sanacije ulice nastoji spriječiti naknadna prekapanja ceste, stoga građane Splita, a posebno stanovnike Blatina, mole za strpljenje i razumijevanje te poštivanje postavljene signalizacije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. svibanj 2021 19:41