StoryEditorOCM
SplitVratio lopticu

U Gradu sablažnjeni rezultatima revizije Hrvatskog doma, a gdje su bili do sada? Bivši kolega im je lijepo spustio...

Piše Božidar Lončar
29. prosinca 2023. - 09:29

Nakon što smo objavili članak o rezultatima revizije Javne ustanove u kulturi Hrvatski dom Split za 2021. i 2022. godinu koju je napravila Služba za reviziju kojom su utvrđene nebrojene nepravilnosti i slabosti, na Facebooku se oglasio Jakov Prkić, bivši stranački partner Puljkovijh i nekadašnji predsjednik Gradskog vijeća i Banovini vratio lopticu.

Šokantan nalaz revizije rada splitske ustanove; ovolika količina nepravilnosti odavno nije viđena na jednom mjestu

image
Grad Split

Grad je, naime, na svojim stranicama i na društvenim mrežama predstavio rezultate revizije na što im je Prkić lijepo spustio u samo par riječi.

- Jel ovo neka šaljiva objava? Što je radila stručna služba za kulturu Grada Splita dok su se događale nepravilnosti? Pa zar služba kao predstavnik osnivača ne bi trebala nadzirati kako se troše proračunska sredstva?

Ovom objavom sami sebe blatite. Najbolje bi bilo ovo izbrisati. Pročitajte 1. preporuku na stranici br. 11 revizijskog izvješća i bit će vam jasno da su upravni odjeli Grada također odgovorni. Čestitam od srca - komentirao im je Prkić i pobrao popriličan broj lajkova, nešto manji od same objave na Facebooku.

image
Facebook/Screenshot 
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 18:58