StoryEditorOCM
SplitTEŠKA BITKA

Što li je njima bilo?! Pogledajte što su divljaci učinili noćas u Splitu; izvrnuli ih, izgurali... ‘Prijavljujte ih‘

30. srpnja 2023. - 18:39

Divljaštva i primitivizma u gradu Splitu ima na svakom koraku, a najfriškiji primjer dolazi iz Osječke ulice, u kojoj se tijekom noći sa subote na nedjelju netko odlučio obračunati s kontejnerima za smeće.

Stanovnike Plakaluše noćni je vandalizam neugodno iznenadio, a za aktere su ujutro, kad su otkrili rezultate njihova pohoda, utvrdili kako im nedostaje puno toga, od kućnog odgoja, civiliziranog ponašanja, a definitivno i pokoje daske u glavi.

U svakom slučaju, ljubiteljima noćnih bitaka s kontejnerima snage nije nedostajalo, bacali su ih na bok, gurali, vozali, vjerojatno računajući da će građani ujutro njihovo djelo dočekati s najvećim udivljenjem.

image
Snimila čitateljica

Eh, kad bi samo znali koliko ih je ljudi počastilo izrazima koje ovdje ipak nećemo spominjati zbog pristojnosti. Ovo je samo još jedna dodatna šporkica u nizu koji svakog dana prlja vizure našeg grada. A kažemo da smo najlipši na svitu. Kako ne!

- Neodgovorni pojedinci noćas na području GK Gripe su izvrnuli kontejnere te ih odgurali s mjesta na kojemu trebaju biti. Angažmanom predstavnika kotara prema našoj službi, problem je riješen. Spremnici su na pravom mjestu - oglasili su se i iz Čistoće.

- Pozivamo sve sugrađane na suradnju, počevši od ovakvih događaja do prijave nelegalnog odlaganja komunalnom redarstvu i vandalizma policiji (poput šaranja spremnika). Ovo je grad i okoliš svih nas! - poručili su. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 04:25