StoryEditorOCM
SplitPOJAČANJE U BOLNICI

Splitski vijećnik nakon teške specijalizacije postao torakalni kirurg! U dirljivoj objavi mnogima je zahvalio na pomoći

Piše split sd
11. travnja 2024. - 17:14

Dr. Marko Matijević, splitski liječnik i predstavnik Centra u Gradskom vijeću Grada Splita je nakon više od pet godina specijalizacije ovog utorka položio specijalistički ispit, pa je danas i službeno KBC Split bogatiji za još jednog torakalnog kirurga!

Bila je to prigoda da zahvali svima koji su mu pomogli na tom putu. Napravio je to preko Facebooka.

- Hvala svima, od pomoćnog osoblja, preko medicinskih sestara i tehničara do kolega doktora, koji su mi od prvog dana pomagali svojim savjetima i znanjem kako prebroditi i dovesti do kraja, bez lažne skromnosti, jednu od najzahtjevnijih specijalizacija u području medicine. Posebno bih se zahvalio svojoj trojici mentora - prof. Nenad Ilić, doc. Dragan Krnić i dr. Joško Juričić koji su uspjeli ovih pet godina učiniti izazovnim, zabavnim i brutalnim na način koji samo kirurgija može - napisao je dr. Matijević.

image

Dr. Marko Matijević na sjednici Vijeća

Tom Dubravec/ Cropix

Najposebnije hvala otišlo je njegovoj obitelji

- Ona me naučila da se samo teškim radom može uspjeti u životu, a moja supruga Željana Lorena zaslužuje najveće hvala jer je razlog zbog kojeg taj sav teški rad ima smisla. Naravno da ne smijem zaboraviti ni svoju punicu Tomislavu koja uvijek uskoči kad zatreba! Sve što vam mogu od sada obećati su krv, gnoj i suze! - napisao je torakalni kirurg Matijević, te objavio fotografiju na kojoj pozira s kolegom dr.Juričićem.

image

Marko Matijević sa suprugom

Joško Šupić/Cropix

Dr. Marko Matijević nije prvi liječnik specijalist u obitelji, njegov otac je ugledni psihijatar dr. Veljko Matijević.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 10:51