StoryEditorOCM
Splitinicijativa

Splitski nathodnik je gotov, šef kotara predložio novu ideju, Prkić ga ismijao

Piše SPLIT SD
21. travnja 2024. - 11:57

Predsjednik Vijeća GK Mejaši Toni Piplica pozvao je građane da daju ime novom nathodniku koji povezuje Mejaše i Dragovode u Vukovarskoj ulici.

- Više od deset godina trajala je borba za nathodnik kojim bi se konačno sigurnom pješačkom komunikacijom povezala dva najstarija područja u našem kotaru, Mejaši i Dragovode. Za nathodnik su se zalagala tri saziva vijeća kotara, a mi kao četvrti saziv nismo odustajali od realizacije projekta.

Ruku na srce, nathodnik se mogao dvostruko jeftinije realizirati 2021. godine no to je sada završena priča.

Sada nam samo preostaje da mu damo ime. Stoga vas poštovane stanovnice i stanovnici Mejaša molim da vaše prijedloge šaljete na e-mail adresu kotara gkmejasi@split.hr, meni u inbox ili u inbox stranice Gradski kotar Mejaši.

S obzirom na to da se nathodnik nalazi na Vukovarskoj ulici moja sugestija je da vam početna inspirativna točka bude grad Vukovar i njegova monumentalna uloga u veličanstvenom i oslobodilačkom Domovinskom ratu, kaže predsjednik Vijeća GK Mejaši, Toni Piplica.

Oglasio se se naknadno i Direktov splitsko-dalmatinski županijski vijećnik, Jakov Prkić.

‘Bravo za mladog Piplicu, tako se ide naprijed. Još malo pa će i rasvjetnim stupovima davati imena. Rado ću se uključiti. 

Evo mog prijedloga za ime: NTP. Nathodnik teorijske paradigme‘, poručuje Prkić

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. travanj 2024 11:58