StoryEditorOCM
SplitZARADIO OVACIJE

Splitski komičar tematizirao toksičan odnos Srba i Hrvata, njegov novi video teški je hit. Pogledajte

Piše Mia Uzinić
8. veljače 2024. - 11:27

Novi dan, novi Travizijev hit video. Ante Travizi, član dobro nam poznatog kolektiva SplickaScena, ovoga puta oduševio je ekipu u Srbiji. Na svom TikTok profilu objavio je video koji prikazuje dio njegovog nastupa u Beogradu. Ono što se može zaključiti iz ovacija koje je dobio splitski komičar je da je beogradska publika bila oduševljena.

U svom nastupu tematizirao je, kako kaže, toksičan odnos Hrvata i Srba. 

- Hrvati i Srbi imaju baš ono toksičan odnos. Tako te mrzin, ali tako si sexy. I ti meni...Dođi zagrli me, ali nemoj da nas Bosna vidi! Vodi me na more i pusti mi Olivera! Jel imaš karte za Prijovićku? - govori Ante dok ga publika nagrađuje smijehom i ovacijama. 

Već smo polako i naviknuti na to da sve što objavi postane hit poput videa o govoru Splićanki, videa s blagajne i Splićana u Londonu. Ne sumnjamo da će i ovaj video dosegnuti rekordan broj pregleda. Najavio je svoje buduće nastupe, a karte za "Nove baze" SplickeScene rasprodane su sve do sredine ožujka.  Ante je u opisu uz objavu otkrio i da mu je danas rođendan, a mi se pridružujemo velikom broju čestitki u komentarima i želimo mu sve najbolje!

image

Josip Škiljo, Ante Travizi, Tomislav Primorac i Ivica Lazaneo - članovi SplickeScene

Ante Čizmić /Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 12:12