StoryEditorOCM
Splitkakvo iskustvo!

Splićanka je danas vozila četvero djece kad joj nasred brze ceste stao auto: ‘Ti ljudi su nas spasili od tragedije!‘

Piše split sd
17. lipnja 2023. - 19:01

Posljednjih dana svjedočimo nizu tragedija na prometnicama diljem Hrvatske, a Splićanka Diana Bašković danas je na splitskoj Sirobuji doživjela grozno iskustvo na cesti, ali potom i sreću u nesreći, i sve to poželjela je podijeliti s čitateljima Slobodne.

Ova mlada medicinska u automobilu je bila s četvero djece, a javila nam se kako bi javno zahvalila nepoznatim ljudima koji su je spasili.

- Ovim putem se želim zahvaliti dvoje muškaraca i jednoj gospođi, kojima nažalost ne znam imena, a koji su me doslovno spasili od tragedije koja mi se danas popodne mogla dogodit na brzoj cesti na Šinama. Naime, majka sam četvero djece i s djecom sam se vozila brzom cestom kad je nestalo goriva u autu, otkazala je kazaljka na kontrolnoj ploči koja pokazuje količinu goriva u spremniku... - priča nam Diana.

Srećom, nekako je uspjela skrenuti s brze ceste prema Lidlu i zaustaviti automobil malo nakon zavoja.

- Bojala sam se da se neko autom ne zaleti u nas pa sam djecu odmah odvela na sigurno i nakon par vozača koji su mi trubili i negodovali što mi je nažalost auto tako stalo blizu zavoja, dva automobila su se zaustavila i iz njih izišli moji spasitelji. Pomogli su mi da odguramo auto sa strane na sigurno, a jedna divna gospođa je moju djecu primila u svoje auto da ne stoje na vrućini. I još im je pričala  pricu i dala bombone. Veliko hvala na pruženoj pomoći i što ste nesebično odvojili svoje vrijeme kako bi nam olakšali ovu situaciju! Za nas ste pravi heroji! - poručila im je Diana Bašković.

Njezin suprug Ivan Bašković, s kojim je u braku skoro 11 godina braka, još dugo će slušati o ovoj sreći u nesreći koju su danas imali njegova Diana i djeca Josip (9), Kristina (7), Marko (5) i najmlađa Viktoria, kojoj su tek četiri godine. 

image

Mlada medicinska sestra i njena obitelj imali su sreću u nesreći

Cropix

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2024 13:20