StoryEditorOCM
Splittko je ovdje lud?

Policija negira da su u splitskom mjestu dječaka vezali za stup: ‘Nismo potvrdili točnost...‘; ‘Lažno su optuženi!‘

Piše Božidar Lončar
3. travnja 2024. - 21:31

Policijska uprava splitsko-dalmatinska izvijestila nas je o rezultatima kriminalističkog istraživanja u Slatinama nakon prijave majke za vršnjačko nasilje o čemu smo izvijestili danas.

Policija istražuje strahotu u malom splitskom mjestu: ‘Dječaci su mi sina vezali za stup i trakom mu zalijepili usta‘

Evo njihovog odgovora:

- U odnosu na objavu koja se odnosi na području Slatina, policijski službenici su danas tijekom dana proveli veliki broj mjera i radnji kako bi utvrdili činjenice i prikupili dokaze. Iz prikupljenih informacija i dokaza nismo potvrdili točnost opisanog događaja – kazali su iz PU SD.

O svemu smo uspjeli dobiti majke dječaka, odnosno, majke koja je podnijela prijavu i majku jednog od dječaka protiv kojeg je prijava podnesena. Majka jednog od prijavljenih dječaka je kazala kako je priča izmišljena te da njeno dijete mora u ponedjeljak u školu.

- Istraga se provela. Utvrđeno je da nisu ni bili u Slatinama. Dječaci nisu krivi, lažno su optuženi – ispričala je za Slobodnu Dalmaciju.

S druge strane, majka koja je podnijela prijavu tvrdi kako je njeno dijete reklo policiji što se dogodilo i kako je sve ostalo samo na riječ protiv riječi.

- Nije bilo dovoljno dokaza. Ostaju samo moje i njihove riječi. Želim samo da sve krene dalje. Moje je dijete reklo policiji što se dogodilo, napravilo crteže i opisalo događaj. Jučer je povraćalo, ni danas nije bilo dobro. Nema se smisla vraćati na ovo – kazala je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 19:44