StoryEditorOCM
Splitu oku promatrača

Pogledajte fotografije parka u splitskom kvartu; je li po vama dovršen ili nije? Šef kotara i sugrađanka različito vide

Piše Mia Uzinić
19. siječnja 2024. - 17:33

U našu redakciju stigla je slika parka koji se nalazi uz šetnicu na Barutani, a čitateljica koja nam je fotografiju poslala zapitala se kada će park biti dovršen.

Po odgovor smo otišli kod predsjednika Gradskog kotara Sirobuja, Ivice Grubišića, koji nam je kazao da mu pitanje zaista nije jasno jer je taj park kako kaže, odavno gotov. U nastavku su slike koje je snimila čitateljica, a nakon njih donosimo odgovor gospodina Grubišića te fotografije koje je snimio on. 

image

Park na Sirobuji

Čitateljica

- To je završeno i to je upravo trebalo biti takvo. Tijekom prošlog mandata montirane su tri sprave za "street workout" koje su postavljenje uz šetnicu, koju smo nedavno i osvijetlili, a stanovnici kotara mi kažu da te sprave često i koriste. To je jedno malo proširenje koje je u vlasništvu Grada pa je zato bilo moguće nešto i napraviti na njemu, a više od ovoga što je trenutno tu jednostavno ne stane - objašnjava Grubišić. 

Kaže da je dolaskom na vlast postavio rasvjetu,a posadili su i nekoliko stabala. Napominje da smo proteklih dana imali kišni period, ali da oni dva puta godišnje urede park i pokose travu. 

- Imamo namjeru napraviti i pravi "street workout" park za što smo i dobili podršku Grada. A ja sam stanovnicima kotara uvijek na raspolaganju da me direktno kontaktiraju, ako smatraju da nešto nije kako bi trebalo biti - zaključuje.

image

Park na Sirobuji

Ivan Grubišić

Čini se da je Shakespeare bio u pravu, ljepota je zaista u oko promatrača.  

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 09:31