StoryEditorOCM
SplitBRINU ZA NAJMLAĐE

Na Trsteniku je popodne fešta otvorenja dječjeg igrališta u Ljubićevoj: stiže i klaun Spartanko

Piše Split SD
6. rujna 2023. - 11:37

Predsjednik Gradskog kotara Trstenik Damir Barbir otkrio je da su dovršeni radovi na rekonstrukciji dječjeg igrališta u Ulici Šime Ljubića na Trsteniku, vrijedni preko 60 tisuća eura.

- Drago nam je što će naše najmlađe dočekati posve novo igralište na početku školske godine. Ovo je nastavak naše brige za sigurnost djece i kontinuitet razvoja infrastrukture za mališane, nakon što smo obnovili igrališta u Papandopulovoj ulici i na Krstarici - poručio je Barbir.

U potpunosti obnovljeno igralište u Ulici Šime Ljubića, s novim i kvalitetnijim spravama, antistres podlogom te ostalim zahvatima koji osiguravaju sigurnost najmlađih, službeno će biti otvoreno danas, a za popodne je planirana i prigodna fešta za djecu i roditelje. Program počinje u 17 sati.

- Dolazi nam klaun Spartanko, malo ćemo se počastiti i proslaviti kako bi najmlađima poželjeli uspješnu školsku godinu, ali i kako bi se mi odrasli družili jer na Trsteniku se stvarno trudimo što više okupljati, mislim da je to jedna od najvažnijih funkcija Kotara  – rekao nam je Barbir te pozvao sve na popodnevno otvaranje.

image

Program otvorenja igrališta na Trsteniku

Gradski kotar Trstenik

Dodao je da će uskoro biti dovršen još jedan važan projekt za Trstenik.

- Pothodnik na Ulici Moliških Hrvata, kojeg je Trstenik čekao desetljećima i koji će osigurati da naša djeca na putu u školu ne moraju prelaziti izuzetno prometnu cestu, također je pred dovršetkom i uskoro očekujemo otvaranje - kazao je Barbir. 

Planova za buduće projekte na Trsteniku već imaju, a Barbir je za kraj otkrio da ih čeka rješavanje gorućih pitanja poput pitanja parkirnih mjesta, ali i ostalih infrastrukturnih projekata koji će podići kvalitetu života. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 12:29