StoryEditor
SplitNeka brzo prođe

Mladi predsjednik splitskog Gradskog vijeća Igor Stanišić pozitivan na koronavirus: Nisam ovo očekivao, sjednicu u četvrtak vodit će Domagoj Maroević

Piše D.B.
25. siječnja 2021. - 10:34

Igor Stanišić, predsjednik splitskog Gradskog vijeća iz redova HGS-a, pozitivan je na koronavirus. Informaciju, koja ga je i samoga iznenenadila jer je bio uvjeren da je u pitanju obična viroza, jutros je podijelio i sa splitskim gradonačelnikom Androm Krstulovićem Oparom i zamjenikom predsjednika splitskog Gradskog vijeća Domagojem Maroević.

Naime, za četvrtak je zakazana sjednica splitskog parlamenta i sasvim je izvjesno da je Igor Stanišić neće moći voditi, nego će to odraditi Domagoj Maroević.

image
Domagoj Maroević će voditi sjednicu u četvrtak
Vladimir Dugandžić/Cropix

Svoj korona-pozitivni nalaz objavio je i na Facebook profilu, a prijatelji su ga zasuli željama za brzim ozdravljenjem. Stanišić je mlad, svega su mu 32 godine, a budući da trenutno, osim jakog kašlja, nema drugih simptoma vjerujemo da će tako i biti.

- U petak navečer sam zafibrao, izmjerio sam 38,2 fibre i osjećao sam se loše. Popio sam lekadol i spustio temperaturu. Nakon toga nije bilo fibre, ali sam se odlučio testirati za svaki slučaj. Ipak sam u kontaktu s puno ljudi, ured dijelim s još dvije kolegice i  živim u stanu s nepokretnom bakom pa nisam htio ništa prepustiti slučaju - kazao nam je Igor Stanišić uz priznanje kako ga je poprilično iznenadio pozitivan nalaz.

Sad se najviše brine za baku, iako je izbjegavao kontakt s njom preko vikenda, a i inače nosi masku kad joj je u blizini i općenito se pridržava svih epidemioloških mjera. Međutim, dogodi se...  

item - id = 1073108
related id = 0 -> 1127994
related id = 1 -> 1126032
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. rujan 2021 16:48