StoryEditorOCM
Splitsmjena u VIK-u

Miroslav Delić obara direktorske rekorde: ovo mu je treća splitska komunalna tvrtka kojoj je na čelu

Piše Lucija Vujnović
21. kolovoza 2023. - 14:50

Šef splitskog HDZ-a, Tomislav Šuta, na svom Facebook profilu je objavio da je predana palica novom direktoru Vodovoda i kanalizacija Split. 

- Nakon 5 godina napornog rada i truda predao palicu novom direktoru Vodovoda i kanalizacija Split Miroslavu Deliću. Želim se ovim putem zahvaliti svim kolegicama i kolegama na odličnoj suradnji i vidljivom uspjehu kroz pripremu i provedbu više od projekata čija vrijednost premašuje milijuna eura većinski financirana iz sredstava - napisao je.

- Ono na što moramo biti posebno ponosni:

Pripremi i provedba projekata Aglomeracija gdje se ljudima osigurava priključak na pitku vodu i kanalizacijsku mrežu u 21. stoljeću.

Završena cijelokupna priprema do provođenja natječaja za izvođača uz osiguravanje bespovratnih sredstava za pročistač pitke vode na Jadru.

Poboljšanju usluge krajnjih korisnika kroz osnivanje Call centra i aplikacije MOJ VIK.

Digitalizacija poslovnih procesa u društvu i racionalizacija poslovanja.

Podizanje kibernetičke sigurnosti u svrhu zaštite korisnika i infrastrukture.

Tvrtku ostavljam s 13,5 milijuna eura na računu za postojeće i nove projekte, a novoj upravi na čelu s kolegom Miroslavom Delićem želim sretan i uspješan nastavak rada - ističe Šuta. 

Miroslav Delić je donedavno bio direktor Prometa, nakon toga Čistoće, a sada u svoju nadležnost preuzima Vodovod i kanalizacije. A to ga čini i rekorderom po tom pitanju budući da mu je ovo mu je, dakle, treća komunalna gradska firma koju vodi. 

image

Tomislav Šuta

Screenshot Fb/
image

Tomislav Šuta i Miroslav Delić

Screenshot Fb/

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 00:17