StoryEditorOCM
SplitBRATOUBILAČKI RAT

Matijević: ‘Neka Puljak potvrdi je li prijetio novim izborima ili Barbir laže. Neću se medijski prepucavati sa žetonom‘

Piše Split SD
12. srpnja 2023. - 17:12

Nakon statusa Damira Barbira u kojem je naveo kako je dobio informaciju da bi neizglasavanjem kredita tražio nove izbore i objavio prepisku sa Sinišom Hajdašom Dončićem prije glasanja, nije trebalo dugo čekati na reakciju Davora Matijeviča.

- Nek Puljak potvrdi je li prijetio novim izborima ili Barbir opet laže. Damir je na Predsjedništvu javno rekao da se slaže sa amandmanom i da mu je odličan.

Na Gradskom odboru je šutio i nije se u nijednom trenu bunio. Kad sam ga na Gradskom vijeću pitao u pauzi jel točno da će bit 16. ruka uvrijeđeno je rekao da je to besmislica.

image
Saša Burić/Cropix

Na sjednici Gradskog vijeća na samoj točki o najvećem kreditu u povijesti grada Damir je šutio i nije se javio za raspravu.

On koji se javlja za sve i koji se javio i raspravljao o uniformama komunalnih redara se nije javio za raspravu o kreditu od 150 milijuna eura na 25 godina. Šutnja je, očito, zlato.

Ja sam bio jasan i glasan kad sam obrazlagao stavove stranke i u Gradskom vijeću i prema medijima, a Damir je tada šutio.

Danas je on glasan i otkrio je dar govora, ali ću zato ubuduće ja šutjeti jer nemam namjeru medijski se prepucavati sa žetonom i dodatno nanositi štetu stranci koju je ovaj žeton već osramotio.

Ovo je zadnji put da trošim slova na njega.

P.S.Mogućnost novih izbora nitko nije spomenuo osim Barbira. Nek se Ivica Puljak izjasni javno je li stvarno prijetio novim izborima ili Barbir opet laže - naveo je Matijević u svojoj Facebook objavi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2024 11:46