StoryEditorOCM
Splitčudo...

Između HDZ-ovaca i Ivoševića nastala prepirka zbog prometnog prekršaja: dogradonačelnik ih optužio za lešinarenje

Piše split sd
11. listopada 2023. - 17:55

Nastala je još jedna virtualna prepirka splitskog HDZ-a i zamjenika gradonačelnika Bojana Ivoševića.

HDZ-ovci s Plokita reagirali su zbog nepropisno parkiranog automobila u njihovom kvartu. Fotografirali su vozilo i ukazali kako prometni redari ne rade svoj posao.

- Niti 24 h nisu bila dovoljna da Split parking ukloni ili napiše kazni za nepropisno parkirano vozilo!Kad je trebalo u svrhe snimanja promotivnog videa rada gradske uprave tada se radilo o minutama, a izgleda sad o danima! - naglasili su, a o tom "biseru" na prometnicama jučer smo izvijestili javnost.

image

Objava HDZ-a Plokite

Facebook

Kratko su čekali odgovor splitskog dogradonačelnika Ivoševića koji je im je odlučio očitati lekciju o radu i ovlastima prometnog redarstva te ukazati im kako govore neistine.

- Apsurdno je politički se osvrtati na prometne prekršaje, ali kada neka politička opcija na navedenu temu iznosi neistinite podatke moramo demantirati takve budalaštine.

Prometno redarstvo odgovorno radi svoj posao, imaju lokacije od značaja koje redovito obilaze, a u kvartove ulaze isključivo po prijavi. Stoga kada vidite kaznu negdje gdje dosad nikad niste vidjeli postupanje prometnog redara, prihvatite da oni samo rade svoj posao i izlaze na prijave vaših susjeda.

image

Odgovor Bojana Ivoševića

Facebook

Nekad te prijave dolaze i od članova HDZ-a koji onda ako prometno redarstvo postupa lešinare prigovarajući na kazne, a ako redarstvo ne postupi onda prozivaju da ne rade svoj posao kao što su to danas napravili.

Jedini problem za HDZ je činjenica da je u konkretnom slučaju prometno redarstvo dva puta izlazilo na teren (jučer i danas) te kaznilo dva različita prekršaja, a pauk je premjestio vozilo. Prilažem izvještaje oba postupanja s jasnim vremenskim zapisom kada su redari postupali, a ako se pitate zašto HDZ laže da nisu, odgovor je vrlo jednostavan. Lešinari – poručio je Ivošević.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. svibanj 2024 05:42