StoryEditorOCM
Splitstiglo pojašnjenje

Iz Jadrolinije objasnili zašto nije ukrcan putnik koji je blokirao trajekt: ‘Razumijemo ljutnju, ukrcana su 2 vozila...‘

Piše Split SD
26. travnja 2024. - 15:11

Nakon što je danas u splitskoj trajektnoj luci lastovski poduzetnik Marčelino Simić svojim vozilom stao na rampu trajekta i spriječio mu isplovljavanje prema Ubliju, jer, iako je prije šest dana je kupio kartu na reakciji Split- Ubli s polaskom u petak u 10.30 sati, usprkos rezervaciji i dolasku pred trajekt sat vremena prije termina polaska, vozilo mu nije ušlo u garažu broda.

image
Jakov Prkic/Cropix

Na naš upit reagirali su iz Jadrolinije, pojašnjenje situacije prenosimo u cijelosti.

-U petak, u 10.30 sati na liniji Split - Ubli kako je navedeno, putnik je vozilom stao na rampu trajekta da bi zaustavio isplovljavanje. Također, putnik je imao putnu kartu za navedeni polazak i nije ukrcan na istom.

Drama u splitskoj luci! Poznati poduzetnik autom stao na rampu trajekta i spriječio isplovljanje: Van sebe sam od bisa!

Na prodan kapacitet trajekta ukrcana su dva vozila hitne pomoći kao prioritetne službe, što je svakako utjecalo na njegov postojeći kapacitet. Razumijemo ljutnju našeg putnika kojem će biti kompenzirano putovanje i ovim putem mu se ispričavamo zbog svih neugodnosti – pojasnili su iz Jadrolinije.

image
Vojko Bašićc/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 15:14