StoryEditor
Splitpovratak u normalu

Iz Gospodarske i Obrtničke komore apeliraju na radnike da se cijepe: Cjepivo nikad nije bilo dostupnije, a povratak normalnom životu i poslovanju izgledniji

25. svibnja 2021. - 14:53

Iz Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Split i Obrtničke komore Splitsko-dalmatinske županije, u suradnji sa županijskim Nastavnim zavodom za javno zdravstvo, pozivaju sve poslovne subjekte čiji su zaposlenici zainteresirani za cijepljenje na iskaz interesa na e-mail cijepljenje@nzjz-split.hr.

Na taj mail potrebno je uz naziv i OIB poslovnog subjekta te kontakt osobu i broj telefona dostaviti zbirni popis svih zainteresiranih djelatnika (ime i prezime) i mjesto cijepljenja. Popise mogu poslati svi poslovni subjekti koji imaju zaposlene djelatnike na području Splitsko-dalmatinske županije, bez obzira na sjedište subjekta.

Hrvatska gospodarska komora već je mjesec dana u intenzivnom kontaktu s Hrvatskim zavodom za javno zdravstvo i poduzetnicima kako bi se treća faza cijepljenja što uspješnije realizirala. Procijepljenost je važna za ostvarivanje zdravstvene sigurnosti svih nas, a time i oporavak gospodarstva.

– U trenutku kada je turistička sezona pred nama, kvalitetna epidemiološka situacija i percepcija Splita i Splitsko-dalmatinske županije kao sigurnih turističkih destinacija preduvjeti su uspješne sezone i značajnijega turističkog prometa. Uz dostatne količine cjepiva i dobru organizaciju cijepljenje nikad nije bilo brže i jednostavnije, a time i povratak normalnom životu i poslovanju izgledniji – poručuju iz županijskoga HGK-a i HOK-a. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. srpanj 2021 08:48