StoryEditorOCM
Splitzainteresirani?

Evo prilike za zaradu, traže se statisti za seriju o caru Dioklecijanu! Nudi se i više nego pristojan honorar...

Piše Mia Uzinić
27. travnja 2024. - 09:01

Agencija Serena Production & Casting za HRT traži statiste. Naime, za potrebe snimanja serije o caru Dioklecijanu traže se muškarci u dobi od 18 do 55 godina s područja Splita, Sinja, Knina, Drniša, Vrlike i okolice koji bi glumili povorku vojnika.

image

Ilustracija

Vojko Bašić/Cropix

- Snimanje scena odvijat će se 3., 4. i 5. svibnja u Ježeviću pored Vrlike, a poželjno je da ste dostupni za snimanje sva tri dana. Drugo snimanje će biti 7. svibnja u Meštrovićevom atelijeru u Splitu.  

Od 29. travnja do 2. svibnja održat će se kostimska proba u Ježeviću, a prijevoz iz većih gradova bit će organiziran ovisno o broju prijavljenih statista. Honorar je 45 eura za dan snimanja, a za kostimsku probu 15 eura.

Svi zainteresirane mogu ispuniti prijavnicu i priložiti fotografije na linku. Svoje prijave možete poslati i putem maila upisi@serenapro.hr sa sljedećim podacima: ime i prezime, godina rođenja, broj mobitela, mjesto boravišta, datumi dostupnosti, konfekcijske mjere (visina, težina, broj odjeće i broj obuće) te četiri fotografije (lice, cijeli stas i oba profila). 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 10:03