StoryEditorOCM
SplitTitula žetončića

Damir Barbir se pohvalio nakon što mu je Puljak osigurao mjesto: ‘Neumorno ću raditi kao i na Trsteniku‘

Piše Frano Kiso
28. ožujka 2024. - 20:25

Danas je Ivica Puljak i službeno osigurao mjesto na izbornoj listi Damiru Barbiru koji se kao gradski vijećnik oglušio o odluku gradske organizacije svoje tadašnje stranke SDP-a i digao ruku za Puljkovu odluku o zaduživanju Grada Splita.

Splitski SDP nije došao sebi nakon ove odluke, a Davor Matijević je jučer izjavio kako je protiv ove odluke bio i dalmatinski SDP te da mu je žao što predsjednik stranke Peđa Grbin podržava odluku te zna da mu je Barbir - obiteljski prijatelj:

No, Barbiru ne smeta previše seljakanje iz jednog u drugi tabor i natrag, pa je tako na svom Facebook profilu pozvao da podržimo njegovu kandidaturu za Sabor na listi koalicije Rijeke pravde.

- U ovom trenutku osjećam još snažniju obvezu da nastavim raditi za dobrobit Splićanki i Splićana, Dalmatinki i Dalmatinaca kako bi, nakon naše pobjede, Hrvatska konačno postala zemlja za sve naše ljude, poštena i pravedna, uspješna i prosperitetna, moderna zemlja kakvu želim ostaviti svojoj maloj Stelli koja je supruzi i meni došla kao najveći dar prije deset dana.

Zato ću neumorno raditi, kao i proteklih godina na Trsteniku koji smo oživjeli nakon desetljeća stagnacije ili u Gradskom vijeću gdje smo izborili da se konture nekog novog Splita konačno naziru. Grad je to po mjeri svih, s posebnim naglaskom za obespravljene, diskriminirane i potrebite koji su moj najveći prioritet i trajna inspiracija - piše Barbir.

Za kraj je obećao da neće razočarati birače te da će se uvijek boriti za Split, potrebite i pravdu jer - rijeke pravde dolaze.

image

damir barbir izbori

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 15:52